Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 255

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 281

Egészség cikkek

Tudjon többet masszázsról, egészségről !

Honlapunkhoz, szolgáltatásainkhoz, egészséghez kapcsolódó cikkek segítik Önt a könnyebb eligazodásban. Az itt megjelenő cikkek magukon hordozzák írójuknak stílusát, átvett cikkek esetében az eredeti honlaphoz illeszkedő fogalmazásokat. Ezért találkozhat olykor tegeződő mondatokkal is.

Átvett cikkek esetében mindig a forrás engedélyével és feltüntetésével, változtatás nélkül közöljük az írást.

Stressz hatások felismerése. Stressz oldás, stresszkezelés masszázzsal

Rohanó világban élünk. A XXI. század olyan kihívások elé állítja a szervezetünket mellyel gyakran nehezen tud megbirkózni.

Bár a stressz mindenkit érint, különleges erővel sújtja a nagyvárosokban élőket. Egy Budapesten vagy vonzáskörzetében élő, fővárosunkban dolgozó embernek gyakran 1 - 1 ,5 órát vesz igénybe míg tömegben, dugókban beér a munkahelyére és éppen ennyi idő alatt érhet haza. Utazás közben, majd a munkahelyen, később otthon rengeteg inger ér bennünket, sok feladat vár ránk. Néha úgy érezzük sokkal több mint amit képesek vagyunk feldolgozni.

Részben ezekből adódó stressz áthatja az életünket.

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Mobiltelefonok sugárzása

Dr. George Carlo a 90-es években 28 millió dolláros kutatásra kapott megbízást a mobiltelefon-gyártóktól, hogy bizonyítsa be, hogy a mobil telefonok biztonságos és ártalmatlan eszközök. De a vizsgálatai sajnos más eredményt hoztak!

Évi 1 millió dollárt ígértek a hallgatásért, de Dr. Carlo ezt nem fogadta el. Inkább létrehozta a The Safe Wireless Initiative elnevezésű intézményt, amelynek egyetlen célja, hogy tájékoztassa a világot a veszélyről.

Ahol lehet ezt hangoztatja: Lehet, hogy veszélyben vagy! Jogodban áll tudni róla!

Kutatásai ellenére még mindig megoszlanak a vélemények a mobiltelefonok kártékonyságáról. Rendszeresen olvashatunk több tízezer emberrel végzett felmérések megdöbbentő eredményeiről, és persze legalább ugyanannyi ellenvélemény is megszólal a médiában. Ezért nagyon nehéz eldönteni, hogy vajon mi az igazság a mobilok körül.

Mindenesetre elgondolkodtató az a tény, hogy az Egyesült Államokban már pert vesztettek a mobiltelefon gyártók. Azóta, hogy megelőzzék a hasonló incidenseket, a termékek dobozán apró betűkkel a következő felirat olvasható: a mobiltelefon okozta egészségügyi károsodásért a gyártó semmiféle felelősséget nem vállal!

Természetesen ők nem egy egészségügyi intézmény, így nekik tökéletesen elegendő, ha már legalább beperelni nem lehet őket érte. Egyébként Dr. Carlo szerint egészségügyi kárigényekkel szemben kénytelenek saját magukat biztosítani, mert erre egyetlen biztosítótársaság sem hajlandó leszerződni velük! Ez azért érdekes, mert ezek szerint a probléma mégis csak létezik.

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Mikor és hogyan használhatjuk az esszenciális olajokat?

Az esszenciális olajokat több célra lehet használni. Betegségek gyógyítására, hangulat jobbá tételére, jobb közérzet kialakítására stb. Mindegyik aromának megvan a maga jótékony hatása és mivel több tucat aromát tudnak előállítani (és akkor még a keverésükről nem is beszéltünk), ezért felhasználásuk nagyon változatos lehet.

Egyszerű pattanások elmulasztására vagy égett bőr helyretételére, esetleg allergia vagy narancsbőr gyógyítására. Néhány "népszerű" betegség és a rajtuk segíteni hivatott esszenciális olajok listáját megtalálod a Betegségek és az aromaterápia rész alatt. Ennél sokkal több betegségre és célra lehet őket használni, ez csak egy ízelítő a listából, a jéghegy csúcsa.

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

MINDEN BETEGSÉGBŐL MEGGYÓGYULHATSZ

Tested számára természetes az egészség.

Minden fájdalom és minden betegség azt jelzi, hogy ellenállás van benned. Nem akarod elfogadni a helyzetedet, vagy nem találod a módját annak, hogyan férhetnél hozzá a pozitívabb gondolatokhoz.

„Amikor örömet érzel, az energiacsatornák nyitva vannak, így akadálytalanul fogadod az Életerőt. Amikor bűntudatod van, hibáztatsz valakit, félelem vagy harag van benned, a csatornák elzáródnak, és ez akadályozza az Életenergia áramlását. A fizikai élet tapasztalata során figyelni kell ezekre a csatornákra, és amennyire csak lehet, nyitva kell tartani azokat.” (Abraham-Hicks)

Aki már jártas a Vonzás Törvényének működésében, tudja, hogy semmilyen betegség nem csap be úgy, mint a villám. Minden kellemetlen tünet egy kellemetlen gondolattal indul, ami először csak csendesen befészkeli magát a fejünkbe, aztán ha elkezdjük etetni a negatív érzelmeinkkel, idővel akkorára duzzad, hogy kénytelen a valóságban is megjelenni.

Bővebben...

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Telefonszámok

Bogi +36 30 750 2210
Olga +36 30 261 0856
Kolja +36 20 420 0210
Zsófi +36 30 281 5588
Dóra +36 70 630 5668
Zsuzsa +36 20 578 6153
Zsolt +36 70 606 0669

Részletesebb bejelentkezési információkhoz kattintson ide!

"Munkatársaink" oldalunkon tájékozódhat arról, hogy ki, mely masszázsokat végzi stúdiónkban.

Vendégeink írták

Hátmasszázsnak köszönhetően a korábbi erős vállizületi fájdalmaim, melyek miatt szinte már mozgásképtelen voltam, megszűntek. Ma már fájdalom nélkül élem a mindennapokat.

T. Mária