Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 255

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/aranshu1/public_html/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 281

Aktuális információk

Masszazsterapia.hu a facebookon

Kedves Olvasóink!

Mai napon elindítottuk facebook oldalunkat is. Ma még kevés információ van rajta, de érdemes lesz az ott megjelenő írásokat, híreket is nyomon követni.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Karácsonyi ajándék? Masszázs ajándékutalvány

Bár még csak október közepe van, hamar itt lesz a karácsony. Sokaknak évről évre nehéz eldönteni, hogy milyen ötletes karácsonyi ajándékkal lepjék meg szeretteiket. Valami olyasmit keresnek ami különleges, ami több mint egy pár zokni, ami emlékezetessé a karácsonyi ajándékozást.


Egy kitűnő ajándék Karácsonyra

Ahogy minden évben úgy idén is szeretnénk segíteni, a karácsonyi ajándék ötletek közé egy igazán kellemes élményt biztosító ajándékot ajánlani.

Vásároljon szeretteinek karácsonyi ajándékként masszázs ajándékutalványt!

Ajándékutalvány menüpontunk segítségével többet is megtudhat e lehetséges karácsonyi ajándékról. Kollégáink pedig telefonon is készséggel segítenek Önnek.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Frissítettük hírlevél adatbázisunkat

Kedves Vendégeink, leendő Vendégeink, Olvasóink!

Mai napon frissítettük hírlevél adatbázisunkat.

Hírlevelet mindig csak olyanoknak küldtünk ki akik honlapunkon keresztül iratkoztak fel ezen szolgáltatásunkra. Mivel hosszú idő telt el azóta, hogy a mai napot megelőzően hírlevelet küldtünk ki így a mai alkalommal láthatóvá vált, hogy az e-mail címek egy része már nem él.


A vissza érkező hibaüzeneteket követően minden olyan címet töröltünk az adatbázisunkból mely a jelek szerint már nem üzemel. Jelenleg ez közel 50 e-mail címet érintett.

Töröltük továbbá azon e-mail címeket is melyekkel a feliratkozás 1 hónapnál régebben kezdődött meg, de megerősítése azóta sem történt meg. Érintett e-mail címek száma 8.

Hírlevelekhez kapcsolódó szabályozásunk

Hírlevélre való feliratkozást követően a rendszer automatikusan kiküld a megadott e-mail címre egy értesítést valamint egy linket. Az ott látható linkre kattintva tudják megerősíteni a feliratkozási szándékot.

Amikor ez nem történik meg mi úgy tekintjük, hogy nem az adott e-mail cím valódi tulajdonosa indította meg a regisztrációt. Ezen címeket időnként töröljük.

Hírlevelet csak aktív címekre küldünk így ha egy cím fent van az adatbázisban, de nem aktív, a leveleket felé nem továbbítjuk.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Masszázs bérletek minden masszázshoz

2010. szeptember 27-től masszázs szolgáltatásainkhoz kapcsolódó bérleteink listája bővült.

A tegnapi naptól minden nálunk igénybe vehető masszázshoz kínálunk Önöknek 5 illetve 10 alkalmas masszázs bérlet vásárlási lehetőséget.

Masszázs bérletek árairól a Masszázs Árak menüpontunkon belül tájékozódhatnak.


 

Miért éri meg masszázs bérletet vásárolni?

Masszázs bérlet vásárlása esetén Ön kedvezményesen tudja igénybe venni a szolgáltatásunkat.

Bár a masszázs béretek névre szólóak - ha kollégánkkal egyeztet - lehetőség van arra is, hogy az Ön masszázs bérletével párja látogasson el hozzánk.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Hosszabb nyitvatartási idő

Kedves Vendégeink és leendő Vendégeink!

2010. szeptember 27-től hosszabb nyitvatartási idővel várjuk Önöket.

A korábban megszokott hétköznapi 10.00 - 19.00 közötti időszak helyett - gondolva azokra is akik időnként munka előtt vennék igénybe szolgáltatásunkat - ezentúl hétköznap 07.00 - 20.00 közötti időpontokra lehet bejelentkezni.

FacebookTwitterGoogle könyvjelző

Telefonszámok

Bogi +36 30 750 2210
Olga +36 30 261 0856
Kolja +36 20 420 0210
Zsófi +36 30 281 5588
Dóra +36 70 630 5668
Zsuzsa +36 20 578 6153
Zsolt +36 70 606 0669

Részletesebb bejelentkezési információkhoz kattintson ide!

"Munkatársaink" oldalunkon tájékozódhat arról, hogy ki, mely masszázsokat végzi stúdiónkban.

Vendégeink írták

Hátmasszázsnak köszönhetően a korábbi erős vállizületi fájdalmaim, melyek miatt szinte már mozgásképtelen voltam, megszűntek. Ma már fájdalom nélkül élem a mindennapokat.

T. Mária